Iubitul tău sau băiatul mamei???

Știi.. Îmi doresc ca viitoarele tale iubite să citească postarea asta ca un fel de inițiere pentru perioada în care vor avea o relație cu tine.. Știu sigur că vor fi câteva..
Nu te vei opri la următoarea.. De fapt, mai degrabă, ea nu te va alege pe tine să fii ultimul. Te întrebi de ce? Mi se pare corect.. Și cu mine te ai întrebat același lucru.. păi, scumpule, tu mai ai de supt... Tu încă ești la sânul scumpei tale mămici.
Haide să le povestim și lor cum ascultă la ușa camerei tale pentru a afla mici detalii din viața ta pe care chiar nu ar trebui să le știe o mamă de  băiat! Mai ales când puiul ei este trecut bine de minunata vârstă de 20 de ani :). Dar hai să nu ne oprim aici, nu? Haide să le povestim cum le vei minți că ești bărbat și că într o zi nu o să mai depinzi de ea.. asta până se supără scumpa și minunata ta mamă că nu îi mai oferi atenția cuvenită și te va tăia de la "banii grei" (10-20 lei). Să nu speriem domnișoarele, bani de motorină vei avea pentru că știm că mami are banii "ăia" puși într un loc unde tu ai acces, iar când rămâi fără sau ești tăiat de la porție se descurcă băiatul.. bineînțeles că o sa le spui că ai combinații în Torino sau Milano, iar ele vor fi și mai încântate. Nu poți lua mereu bani de acolo pt că i ai promis mereu mamei tale că îi vei pune la loc, dar nu e panică pentru că numai bine vine pensia.. off ce moment minunat pentru ca nepoțelul preferat are partea lui și acolo. Mai greu e până vine vara.. oo daa, vara e frumos.. Să le spunem că nu prea vei avea timp de ele pentru că atunci te vinzi cu ziua, iar tariful începe de la doar 5 leuți că na, atât costă oferta de la mc pe care o vei mânca noaptea ca să ai putere să dai 20 000 de ture de centru.
Așa că, dragele mele, nu vă speriați pt că, din orice comună ați fi, tot veți ajunge în oraș și o să fiți plimbate prin centru până o să vă vină acru.
Destul de rapid o să ajungeți să vă mutați la el.. Fie că vreți sau nu.. Dar aveți mare grijă în intimitate pentru că nu știți când se lipește urechea de ușă și nu cred ca vreți să afle scumpa mamă soacră ce sunete scoateți când băiețelul ei adorabil va reuși într un final să vă satisfacă nevoile de femei.
Dar va fi bine fetelor.. Și știți de ce? Pentru ca după el veți învăța să apreciați sufletele oamenilor. Veți învăța că un ambalaj relativ frumos poate sa ascundă o tonă, efectiv o tonă de gunoi.. Și poate următorul va fi gras, nu va avea dantura perfectă și poate nici nu va purta cele mai cool haine, dar voi veți fi fericite, dragele mele! Veți fi fericite și împlinite!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Scrisoare!

Inceput de saptamana :x

Sa ne amintim.. (part. 1)